Over_ons

Wereldwijd
actief maar met
twee benen op
de stalvloer

Wereldwijd
actief maar met
twee benen op
de stalvloer

Internationaal
actief met
twee benen op
de stalvloer

Kalverhouders van huis uit

De beste oplossingen voor kalverhouders, die kan je alleen bedenken als je dagelijks met kalveren werkt. Dat doen wij bij G. van Beek en Zn. sinds onze oprichting in 1977. In onze eigen proefstal Beekzicht en bij klanten doen wij ervaringen op en ontwikkelen wij innovatieve producten en totaaloplossingen die in stallen over de hele wereld te vinden zijn. Wereldwijd actief, maar altijd persoonlijk betrokken bij onze klanten. Met onze voeten in de mest, gedreven om het verschil te maken voor kalveren, kalverhouders én de sector.

Onze missie

Wij helpen onze partners om op een efficiënte en duurzame manier hun werk te doen. Onze producten en diensten zijn betrouwbaar, van de hoogste kwaliteit en altijd afgestemd op de unieke situatie in uw bedrijf. We combineren daarbij de snelheid en slagkracht van een internationale speler met het persoonlijke karakter en de betrokkenheid van een familiebedrijf.

Onze visie

Wij willen wereldwijd een toonaangevende rol spelen in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame en circulaire oplossingen en een bijdrage leveren aan een gezonde toekomst voor mens, dier en natuur.

Wij staan graag voor u klaar

Gert van Beek
Gert van BeekAlgemeen directeur
Adri van Beek
Adri van Beek Adjunct directeur
Gerard van Beek
Gerard van BeekTechnisch directeur
Marco van Beek
Marco van BeekCommercieel directeur


Een historie waar we trots op zijn

ga naar Historie