Over_ons

Wereldwijd
actief maar met
twee benen op
de stalvloer

Wereldwijd
actief maar met
twee benen op
de stalvloer

Internationaal
actief met
twee benen op
de stalvloer

Kalverhouders van huis uit..

De beste oplossingen voor kalverhouders. Die kan je alleen bedenken als je dagelijks tussen de kalveren staat. Dat doen we bij G. van Beek en Zn. al sinds onze oprichting in 1977. In onze eigen proefstal Beekzicht én bij klanten. Onze innovatieve producten en totaaloplossingen zijn inmiddels te vinden in stallen over de hele wereld. Maar nog altijd werken we op persoonlijke en betrokken wijze samen met klanten. Met onze voeten in de mest, gedreven om het verschil te maken voor kalveren, kalverhouders én de sector.

Onze missie

Wij helpen onze partners om op een efficiënte en duurzame manier hun werk te doen. Onze producten en diensten zijn betrouwbaar, van de hoogste kwaliteit en altijd afgestemd op de unieke situatie in uw bedrijf. We combineren daarbij de snelheid en slagkracht van een internationale speler met het persoonlijke karakter en de betrokkenheid van een familiebedrijf.

Onze visie

Wij willen wereldwijd een toonaangevende rol spelen in het ontwikkelen van innovatieve, duurzame en circulaire oplossingen en een bijdrage leveren aan een gezonde toekomst voor zowel mens als dier.

Wij realiseren tussen 2019 en 2022 een high-tech productiefaciliteit

Op onze huidige locatie aan de Koopmansgoed realiseren we een nieuwe, high-tech productiefaciliteit met een oppervlakte van meer dan 12.000 vierkante meter. Alle ruimte om op een efficiënte en hoogwaardige manier elementen voor kalverstallen te produceren. Van Topfloors tot Dungsliders en van betonelementen tot ons Calf Care System.

Research & Development

In onze nieuwe locatie hebben we straks ook optimale faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling. Zodat we voor u kunnen werken aan duurzame, innovatieve, betrouwbare en circulaire oplossingen voor de agrarische bouw van de toekomst. We hebben de productielocatie al deels in gebruik genomen in 2020.

Wij staan graag voor u klaar

Gert van Beek
Gert van BeekAlgemeen directeur
Adri van Beek
Adri van Beek Adjunct directeur
Gerard van Beek
Gerard van BeekTechnisch directeur
Marco van Beek
Marco van BeekCommercieel directeur


Een historie waar we trots op zijn

ga naar Historie