Home/Actueel/Bedrijfsovername Wolff

G. van Beek en Zn. neemt Wolff Stalinrichtingen uit Lunteren over

Met ingang van mei 2024 zal Wolff Stalinrichtingen deel uitmaken van het familiebedrijf G. van Beek en Zn. Joost Wolff en Willem Heij, directeuren van Wolff Stalinrichtingen: “De overname, ontstaan vanwege het ontbreken van opvolging, biedt onze klanten de mogelijkheid om optimaal te profiteren van de gecombineerde expertise van beide bedrijven.

G. van Beek en Zn. is een familiebedrijf dat wordt gerund door Gert van Beek, samen met zijn zoons Gerard en Marco van Beek. Al sinds drie generaties is het bedrijf actief als kalverstalinrichter én kalverhouder. Als toonaangevende speler in de kalversector, helpt G. van Beek en Zn. kalverhouders over de hele wereld om op een efficiënte, duurzame en diervriendelijke wijze hun werk te doen. Zij bieden hoogwaardige en betrouwbare totaaloplossingen voor elke uitdaging in en om de stal. Door innovatieve oplossingen besparen klanten tijd en kunnen zij de kalveren optimaal verzorgen. Gert van Beek, directeur van G. van Beek en Zn.: “Onze klanten zien onze kalverstalinrichting als een succesfactor voor hun onderneming.

Wolff Stalinrichtingen is al jarenlang een begrip in de kalverhouderij. Het bedrijf heeft een ruime bekendheid verworven onder kalverhouders in Nederland, Duitsland en België. Menig kalverbedrijf is door hen voorzien van een stalinrichting. Samen met de klant heeft Wolff Stalinrichtingen een sterk eigen concept ontwikkeld, wat betreft de huisvesting van vleeskalveren. Dit vertaalt zich in duurzame producten. Gert van Beek: “De door Wolff ontwikkelde concepten passen naadloos bij ons bedrijf. Dit was één van de belangrijkste redenen om dit succesvolle bedrijf over te nemen.” Joost Wolff en Willem Heij blijven betrokken na de overname.

Dankzij de uitgebreide ervaring die binnen beide bedrijven in de afgelopen decennia is opgebouwd, is G. van Beek en Zn. uitstekend in staat om kalverhouders hoogwaardige en doordachte oplossingen te bieden. Om deze positie te handhaven en om de internationale marktpositie te versterken, is voortdurende ontwikkeling nodig.

Voor meer informatie:
+31 (0) 342 41 6583
info@gvanbeekenzn.nl
www.gvanbeekenzn.nl