Home/Actueel/Bedrijfsovername

Barneveld, 20 maart 2023

G. van Beek en Zn. Kalverstalinrichting B.V. uit Barneveld neemt het bedrijf Kok en Klok Wekerom B.V. over.

Het bedrijf Kok en Klok Wekerom B.V. zal voortgezet worden onder de paraplu van G. van Beek en Zn. Kalverstalinrichting B.V. Henk Klok van Kok en Klok Wekerom B.V.: “Door deze overname zijn wij ervan overtuigd dat onze klanten optimaal bediend worden door G. van Beek en Zn., wij zien de toekomst voor onze klanten dan ook met volle vertrouwen tegemoet”.

G. van Beek en Zn. Kalverstalinrichting B.V. is sinds drie generaties actief in de kalveren en een toonaangevende speler in de kalversector. Het familiebedrijf wordt gerund door Gert van Beek samen met twee zonen Gerard en Marco van Beek. Het bedrijf helpt kalverhouders over de hele wereld om op een efficiënte, duurzame en diervriendelijke manier hun werk te doen. Zij bieden een hoogwaardige en betrouwbare totaaloplossing voor elke uitdaging in en om de stal. Door een slimme indeling van de kalverstal en innovatieve oplossingen besparen klanten tijd én kunnen zij de kalveren optimaal verzorgen. Om die reden hebben zij een grote kring van trouwe klanten, Gert van Beek: “Onze klanten zien onze kalverstalinrichting als een succesfactor voor hun onderneming”.

Kok en Klok Wekerom B.V. is al jarenlang een begrip in de kalverhouderij. Sinds de start in 1977 heeft het bedrijf ruime bekendheid verworven onder kalverhouders in Nederland en daarbuiten, en is menige schuur door hen van een passende kalverstalinrichting voorzien. Sinds de oprichting in 1977 heeft Kok en Klok Wekerom B.V. een sterke eigen visie opgebouwd, wat betreft de huisvesting van vleeskalveren en de daar bijbehorende stalinrichtingen. Dit heeft zich vertaald in duurzame producten en aangepaste stalinrichtingen, maar ook in het zo goed mogelijk meedenken met de kalverhouders. Gert van Beek: “Deze visie past naadloos bij ons bedrijf en dat was een van de redenen om dit succesvolle bedrijf over te nemen. Duurzaamheid staat bij ons ook hoog in het vaandel. Alle innovaties die wij doen, worden zo duurzaam mogelijk aangepakt.”.

Door de uitgebreide ervaring die binnen beide bedrijven in de afgelopen decennia is opgebouwd, zijn zij uitstekend in staat om kalverhouders hoogwaardige en doordachte oplossingen aan te bieden. Om dit te kunnen blijven doen, is voortdurende ontwikkeling van de producten nodig om de internationale marktpositie te behouden. Productverbetering vindt dan ook voortdurend plaats, zowel op basis van klantervaringen als eigen innovaties.

Voor meer informatie:
+31 (0) 342 41 6583
[email protected]
www.gvanbeekenzn.nl