Home/Actueel/Fietstocht Kijken bij de Boer

Ontdek het Boerenleven: Fietstocht Kijken bij de Boer in Gemeente Ede

Woensdag 26 juli was de fietstocht Kijken bij de Boer in Gemeente Ede. Een prachtige fietsroute bracht de deelnemers dichterbij het boerenleven.

Kalverhouderij Van Dijk was een van de gastvrije boerderijen die de deuren openden voor het publiek. De fietsers werden hartelijk ontvangen en kregen een inkijk in de kalverstal. De familie Van Dijk heeft laten zien waar zij als boer elke dag zorgvuldig aan werken: eerlijke en heerlijke voedselproductie.

Wij hebben de deelnemers kennis laten maken met ons lokale kalfsvlees. De (h)eerlijke broodjes kalfshamburgers vielen bij velen in de smaak, en we waren blij om te zien dat de liefde voor kalfsvlees gedeeld werd. Ons doel is om anderen net zo enthousiast te maken over kalfsvlees als wijzelf, want het is niet alleen lekker, maar ook gezond!

Voor degenen die de fietstocht hebben gemist, is er goed nieuws! Op woensdag 9 augustus wordt er opnieuw een fietstocht georganiseerd, maar dit keer openen boeren in Gemeente Barneveld hun deuren. Een mooie dag om meer te leren over de agrarische sector, lokale producten te proeven en de passie van boeren van hun vak te ervaren.

Wil je graag deelnemen aan deze fietstocht? Klik hier voor meer informatie: https://www.kijkenbijdeboer.nl/barneveld/